Over ons

Wij zijn 2 broers die op een goede dag tegen elkaar zeiden: kom laten we eens gek doen! We starten een webshop in drones. De één op dat moment woonachtig in de VS, de ander gewoon in Nederland. Nadat we beiden kennis hadden gemaakt met een Syma drone, waren we helemaal verkocht. Geweldig merk en een verslavende ervaring om mee te vliegen. Begonnen met de kleinste Syma X20, die zo eenvoudig te vliegen was, dat zelfs de dochter van 10 jaar er direct mee kon vliegen. Perfect om de eerste stuurbewegingen mee te leren en vol met allerlei functies die het vliegen nooit tot een verveling maken. Vooral in huis veel geoefend, hetgeen vanwege het formaat prima kan. Daarna werd al snel de collectie uitgebreid met een Syma X21 en een Syma X5SC. De eerste een tikje groter en sneller dan de Syma X20 en dus al snel een nieuwe uitdaging. De Syma X5C is een drone om echt mee te leren vliegen. Veel groter en uitdagender dan de kleine X20 en X21 omdat er geen automatische take-off en land knop opzit en geen headless-mode. Je doet het allemaal zelf en je zelfvertrouwen groeit met de dag.

Daarnaast waren wij tot dusver vooral consument en hadden dus alleen ervaring met aankoop en niet met verkoop. Als consument wil je graag waar voor je geld krijgen en het gevoel hebben dat je de kwaliteit krijgt waarvoor je betaalt. Van de aankoop van een Syma drone krijg je echt nooit spijt.
Omdat we de spreuk ‘waar voor je geld krijgen’ enorm belangrijk vinden is ons doel om tevreden klanten te krijgen en te houden. Wij zullen alles in het werk stellen om u als een  tevreden klant te behouden.

Intussen hebben we ook JJRC in onze collectie opgenomen. In Nederland nog niet zo bekend, maar in de VS een veel verkocht merk. We willen graag proberen ook Nederland enthousiast te maken voor dit merk. Vanwege de prijs en de mogelijkheden hebben we in eerste instantie gekozen voor de JJRC H39 WH. In ons deel “Info en Reviews” vindt u binnenkort aanvullende informatie en filmpjes over dit model. We nodigen u van harte uit kennis te maken met deze geweldige drone.